Alkukevään terveiset

Terve!

 

Tutti-hallitus vuosimallia 2018 on polkaissut hallitusvuotensa hyvin käyntiin ja nyt onkin loistava aika käynnistää vuoden 2018 hallitusblogit. Täällä kirjoittelee tänään Mikko, neljännen vuoden automaation ja tietotekniikan opiskelija joka innostui myös aloittamaan tuotantotalouden opinnot viime syksynä. Tutin toiminnassa olen nyt mukana kolmatta vuotta ja kahtena ensimmäisenä vuonna olen toiminut Tutissa liikuntavastaavana, yrityssuhdemestarina, saunamajurina sekä matematiikan yksikkövastaavana. Tälle vuodelle päätin hakeutua puheenjohtajan vastuutehtävään.

Tutin tämän vuoden tapahtumat alkoivat tänä vuonna perinteisellä Tutin palautesaunalla, jossa käytiin läpi opiskelijoiden antamaa palautetta yhdessä akateemisen yksikön henkilökunnan kanssa. Tämän lisäksi nautimme TEK:in eli Tekniikan akateemisten sponsoroimista tarjoiluista sekä informatiivisesta IAET-kassainfosta. Seuraavaksi vuorossa olivatkin Tutti ry:n kansalliset lumenveistokilpailut, jotka järjestettiin viime vuoden tapaan Vaasan torilla Visit Vaasan luvalla. Viime vuoden tapaan tapahtuma oli todella onnistunut ja tänä vuonna haasteita ei onneksemme tuottanut heikko lumitilanne. Tapahtumassa oli paikalla peräkärrysaunamme, joka tarjosi lämpöä ja saunomismahdollisuuden tapahtuman osallistujille sekä seuraajille. Tarjolla oli myös Grove Compin tarjoamaa makkaraa, Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan tarjoamaa kaakaota sekä TEK:in puolesta erilaista tavaraa (esimerkiksi haalarimerkkejä ja aurinkolaseja).

Tutin liikuntasektori on ollut alkuvuodesta myöskin todella aktiivinen. Viikoittaisten sählyvuorojen lisäksi Tutti järjesti lauantaina 3.2 kyykkäkisat, joihin osallistui yhteensä 7 joukkuetta. Tuttia edusti yhteensä 7 joukkuetta Tampereella akateemisen MM-kyykän kilpailuissa. Kiitos jokaiselle MM-kyykässä Tuttia edustaneelle henkilölle! Tutti pyrkii tänäkin vuonna järjestämään erilaisia lajikokeiluja ja poikkitieteellisiä liikuntatapahtumia eri ainejärjestöjen kanssa. Liikuntatapahtumia on tulossa lisää jo tänä keväänä ja ensimmäiseksi ehdotan että merkitsette päivän 17.3 kalenteriinne.😉

Tutti-hallitus on myös ehtinyt myös olemaan mukana kansallisessa teekkarivaikuttamisessa näin alkuvuodesta. Hallitukselta oli edustus paikalla tammikuun lopussa TEK:in länsirannikon risteilyllä jossa pääsimme tapaamaan muita länsirannikon teekkarivaikuttajia sekä myös nautiskelemaan ja pitämään hauskaa. Pari viikkoa myöhemmin lähdimme hallituksen voimin Hämeenlinnaan Teekkariseminaariin kouluttautumaan, tapaamaan muiden paikkakuntien ylintä teekkarivaltaa pitävien järjestöjen hallituksiin sekä myöskin pitämään vähän hauskaa. 😊

Muistakaa seurata Tuttia aktiivisesti Tuttia sosiaalisessa mediassa sekä lukea viikkotiedotetta, jotta saatte tiedon tulevista tapahtumista sekä tärkeistä päivämääristä. Muistakaa myös ilmoittautua mukaan kevätexcursiolle! Vielä on tilaa bussissa! 😉 Nähdään Tutin tapahtumissa!

 

Terkuin,

Mikko Paaskoski

Puheenjohtaja