Aurinkoa ja terassikelejä

Heippistää!

Toivottavasti kaikki ovat tähän mennessä selvinneet wapusta ja kesätyöt ovat lähteneet hyvin käyntiin. Olen tosiaankin Koskipaasin Toni. Toimin tänä vuonna Tutin kylterivastaavana ja lähdin ainejärjestötoimintaan heti ensimmäisenä opiskeluvuotenani. Pääainetta ei vielä virallisesti ole valittuna, mutta uskoihin ensi syksynä jatkavani tuotantotalouden parissa. Ensi syksynä olen myös tutor uusille opiskelijoille!

Mikä on teollisuusekonomi? Teollisuusekonomilla tarkoitetaan teknillisentiedekunnan opiskelijaa, joka valmistuu kauppatieteiden maisteriksi. Kylterivastaavana työnäni Tutin hallituksessa on pitää huolta teollisuusekonomeista. Suurin osa kylterivastaavan työstä on kulissien takana, eikä suoraan näkyviä töitä ole kuin saunaillat ja tuotantotalouspäivät. Kylterivastaavana haluan pitää teollisuusekonomien puolta, joten olen myös osallistunut edunvalvontavaliokunnan kokouksiin.

Koulu on loppunut, eikä mitään enää tapahdu. Koulukaverit ovat joko Vaasassa töissä, tai lähteneet kotipaikkakunnalle kesäksi. Vaasa on kuollut wapun jälkeen. Onneksi näin ei ole ja täytyy myöntää, että pieni pelko asiasta oli aluksi allekirjoittaneellakin. Kesätyöni sijoittui Vaasaan enkä tiennyt mitä odottaa kesästä. Aluksi ajattelin kesän olevan todella tylsä, mutta nämä alkukesän syksyisen sään päivät ovat olleet kaikkea muuta kuin tylsiä!

Mitä Vaasassa voi tehdä kesällä? Yliopistollamme on mielestäni aivan mahtava yhteishenki ja yhteishenki näkyy myös kesällä. Monet Whatsapp-ryhmät ovat aktiivisia ja tekemistä on laidasta laitaan. Tutilla on myös todella aktiivinen jalkapalloryhmä, josta peliseuraa löytyy jäsenistöllemme.  Olen käynyt pelaamassa jalkapalloa monesti ja yllättynyt jokainen kerta, siitä kuinka paljon innokkaita löytyy. Tahtoisin vielä muistuttaa Tutin kesäpäivistä, joka järjestetään kahdeksas päivä heinäkuuta. Paikkana toimii Mansikkasaari, joten nähdään siellä!

Ystävällisin terveisin

Toni Koskipaasi

Kylterivastaava