ESTIEMin projektitEstiemin alaisuudeessa toimii useita pienempiä projekteja, jotka keskittyvät omiin alueisiinsa. Tutustu alla mielenkiintoisiin vaihtoehtoihin!

academic

Academic Days

Academics Days tapahtumassa keskitytään tiettyyn akateemiseen aiheeseen, missä opiskelijat saavat syvän ymmärryksen käsiteltävästä aiheesta. Kovien lukupäivien jälkeen opiskelijat voivat hengähtää päivän antimista ja keskustella aiheista muiden opiskelijoiden kanssa. Tämä vapaamuotoisempi osuus koostuu tiimin rakentamisesta ja erilaisista kulttuuriaktiviteeteista, jotka parantavat ryhmähenkeä ja oppimisprosessia.

braintrainer

Braintrainer

On itsensä kehittämiseen painottuva projekti jonka tavoitteena on kehittää osallistujien pehmeitä taitoja kommunikoinnissa, esityksissä, neuvotteluissa ja johtamisessa. BTn tapahtumat sisältävät useita harjoituksissa missä tekemällä oppiminen on pääroolissa. Opettajina toimivat ammattilaiskouluttajat tai ESTIEMin omat kouluttajia, kuten kokeneet opiskelijat tai jo työelämässä olevat ESTIEM Alumnit.

businessbooster

BusinessBooster

BB auttaa tulevaisuuden ESTIEMin yrittäjiä oppimaan ja kehittämään uusia taitoja. Tavoitteena on luoda ympäristöjä, joissa voit saada kaikki tarvittavat tiedot, kokemuksen ja tuen joilla saat oman yrityksesi pystyyn. Jos olet enemmän kiinnostunut yrittäjyydestä, voit myös osallistua BB:n kilpailuun.

businessbooster2

europe3d

Europe 3D

E3D tutustutaan kohdemaan kolmeen aihealueeseen, politiikkaan, talouteen ja kulttuuriin. Paikalliset ESTIEM opiskelijat vievät osallistujia kiinnostaviin kohteisiin kuten poliittisiin päätöksentekopaikkoihin, yritysvierailuille sekä paikallisiin olutpanimoihin.

summeracademy

Summer Academy

Summer Academy on kaksi viikkoa kestävä tapahtuma jossa Academic Days tapaisesti keskitytään johonkin akateemiseen aiheeseen. Tapahtuma sijaitsee jossakin rauhallisessa paikassa, jossa opetusta johtaa korkeatasoinen mentori. Summer Academy on hyvä valinta, jos et ole saanut vielä kesätöitä tai sinulla on muuten vapaata tapahtumaaikana.

times

T.I.M.E.S.

On arvostettu Estiemin projekti, missä 3-4 hengen joukkueet kilpailevat Estiemin paikalliskarsinnoissa. Paikalliskarsintojen voittajat siirtyvät alueen semi-finaaleihin, joiden voittajat pääsevät finaaliin. T.I.M.E.S:n voittajat saavat palkinnoksi arvostetun ”IEM Students of the Year”-tittelin.

vision

Vision

On sarja seminaareja joilla on vuotuisesti yhteinen aihe. Vuoden 2015 aiheena on ollut ’Food from soil to shelf’. Vuoden lopussa järjestetään loppukonferenssi jossa kootaan vuoden aikana seminaareissa käsitellyt asiat.