Fuksi-info

 

Hei Fuksi,

Onnittelut opiskelupaikasta Tutti ry:n puolesta! Tämä sivu toimii oppaanasi, jotta löydät kaiken tarvittavan infon omasta ainejärjestöstäsi. Fuksivuoden ja opintojen alkaessa tutorit auttavat opintojen alkuun saattamisessa ja tutustuttavat opiskelijaelämän saloihin. Jos jokin asia mietityttää tai haluat tietää lisää, ota reippaasti yhteyttä! Ensiksi sinun kannattaa liittyä jäseneksemme, jotta saat käyttöösi jäsenetuja ja myöhemmin ostaa itsellesi teekkarilakin, joka annetaan 1.5. teekkarikasteessa.

Tutin jäsenten edunvalvonnasta huolehtii hallitus, joka edustaa Tutti ry:tä kansallisesti, päättää ainejärjestömme asioista ja vastaa yhteistyökumppanuuksista. Käy lukemassa puheenjohtajan, teekkarivastaavan, kylterivastaavan, kopon ja Tykin tervehdykset ja vinkit opintojen alkuun.

Tutti järjestää myös erilaisia tapahtumia jäsenistölleen. Projektimestari yhdessä hallituksen kanssa huolehtii, että meillä on erilaisia tapahtumia ympäri lukuvuoden. Excuvastaavamme järjestävät matkan kerran syksyllä ja kerran keväällä ja liikunnasta huolehtii luonnollisesti liikuntavastaavat. Meillä on myös oma peräkärrysauna, joka kulkee mukanamme aina välillä. Ensikosketuksen tähän erikoisuuteen tulet saamaan jo fuksisaunalla, joka järjestetään 5.9. Sinulla on silloin myös mahdollisuus liittyä jäseneksemme, mikäli et siihen mennessä vielä ole. Tapahtumakalenterista pääset näkemään muiden syksyn tulevien tapahtumien ajankohdat.

Tutti on tiivis yhteisö, kuin suuri perhe, joten lähde rohkeasti ja avoimin mielin kaikkeen mukaan. Näin pääset sisälle hauskaan opiskelijaelämään ja tutustumaan eri vuosikurssien ja ainejärjestöjen opiskelijoihin. Tämä tulee myös hyödyttämään sinua myöhemmin opinnoissasi, sillä silloin tiedät keneltä kannattaa kysyä hyviä tenttivinkkejä ja apua kiperiin laskuharkkoihin. Tuotantotalouden opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua myös kansainvälisesti samaa alaa opiskelevien kanssa ESTIEM:in kautta.

Jotta alku yliopistolla sujuisi mahdollisimman mutkatta ja jotta kaikki asiat eivät menisi yli hilseen, käy kurkkaamassa tuttilaisen sanakirjaa. Sieltä löydät selitykset sanoille, joita tulet varmasti kuulemaan yliopistolla opintojen alettua.

Seuraathan Tuttia somessa! Käy tykkäämässä Facebookissa sivusta Tutti ja liity ryhmään Tutti ry. Lisäksi voit seurata meitä Instagramissa nimellä tuttiry. Näin pysyt kärryillä tapahtumista ja muusta hauskasta, sillä kumpaankin kanavaan tiedotetaan ajankohtaisista asioista sähköpostin ohella. Instagramista pääset lisäksi lukemaan kaikkien hallituksen jäsenten esittelyt, jotka julkaisiin pitkin kevättä.

Vuodet menevät nopeasti, joten ota ilo irti!

Terveisin

Anna, lehti- ja tiedotusvastaava

Ja Tutti-hallitus 2019