Tutoreiden esittely

Moi!

Tervetuloa Vaasaan ja Vaasan yliopistoon! Mä oon Robin, 24v Helsingistä kotoisin. Itellä starttaa ens syksynä toisen vuoden tuotantotalouden (DI) opinnot. Ensimmäinen vuosi meni todella nopeasti. Olin itseaktiivisesti mukana kaikessa niin sitä kautta sain kavereita ja heidän kanssa on tullut tehtyä vaikka mitä hassunhauskaa!

Oma fuksisyksy oli niin upee ja mahtava, että on pakko päästä kokemaan se uudestaan. Me tekniikantutorit pidetään huolta, että teillä tekniikanfukseilla tulee ikimuistoinen syksy ja koko fuksivuosi! Vielä kerran tervetuloa ja nähdään syksyllä!

 

 

 

Tervehdys!

Olen Miika Juusola, 21-vuotta ja kotoisin Kalajoelta. Ensimmäinen vuosi tekniikan opiskelua Vaasan yliopistossa on nyt takana, ja tulevana syksynä toimin tutorina Teille uusille tekniikan fukseille!

Tekniikan opiskelu Vaasassa on yhtälö, jolle löytyy vain positiivisia ratkaisuja: Suomen kaunein kampus, loistava työllistyminen, hyvä ilmapiiri ja yhteisöllisyys sekä vähintäänkin riittävästi erilaisia tapahtumia ja bileitä. Kaiken lisäksi Vaasa on viihtyisä kaupunki, joten mikä voisi mennä pieleen?

Oma fuksivuosi on heittämällä paras vuosi koko elämäni aikana, ja me tutorit pidämme huolen siitä, että Teidän fuksisyksy on vähintään yhtä ikimuistoinen kuin meillä itsellämme!

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli jokin askarruttaa! Tervetuloa!

 

 

Moi!

Nimi on Lauri Laatikainen ja ensimmäinen vuosi energia- ja informaatiotekniikan opintoja takana. Syksyllä jatketaankin tuotantotalouden pääaineopintojen parissa! Fuksivuosi oli melko samanlainen kuin odotinkin – kovaa opiskelua, huikeita tapahtumia ja uuden kaupungin opettelua.

Vapaalla tykkään käydä kuntosalilla ja kesäisin juoksen paljon lenkkejä. Kitaraa tulee myös soiteltua aina kun muilta kiireiltä kerkeää. Vaasassa on todella paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia, joihin kannattaa rohkeasti tutustua.

Ensimmäisen vuoden perusteella voin todella sanoa muuttaneeni opiskelijakaupunkiin. Meitä korkeakouluopiskelijoita on yli 12 000 ja yleinen ilmapiiri mahtava! Toivotan kaikki uudet fuksit lämpimästi tervetulleeksi Vaasaan!

Nähdään kampuksella!

 

Helou!

Oon Julia Palosaari 23-vuotias tuta/tite-opiskelija ja syksyllä starttaa toinen vuosi täällä Suomen aurinkoisimman kampuksen hellässä huomassa. Syntyperältäni oon helsinkiläinen, mutta suurimman osan elämästäni oon viettäny Tampereen kupeessa Kangasalla. Vaasa ei ollut mulle entuudestaan ollenkaan tuttu ja tänne päädyin siis vähän onnenkantamoisen kautta, mutta valintaani oon ollu kyllä tyytyväinen! Oma fuksivuosi tuntui menevän vauhdilla ohi, joten kannattaa ottaa ilo irti kaikesta tulevasta alusta lähtien. Suurenmoiset onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa munkin puolesta Vaasan yliopistoon!

Nauti loppukesästä ja syksyllä nähään!

 

 

Tervehdys!

Meitsi on tuta/tite –tutor Kai (tottelen paremmin nimeä kaitsu tai kp). Mulla on ikää mittarissa 23 vuotta ja Vaasaan mä olen muuttanut Suomen henkisestä pääkaupungista, Porista. Meikä tykkää podcasteista ja hyvistä alkuillan etkoista! Ylimääräisen vapaa-ajan käytän töitä tehden Porin Puuvillan Fonumissa ja sillon kun mä en opiskele tai ole duunissa, mut bongaa usein treenaamasta tai houstaamassa sauna+NHL –iltoja täällä Vaasan Twin Towereilla 😀

 

 

 

Morjesta ja tervetuloa Vaasaan!

Ihan alkuun onneksi olkoon opiskelupaikasta! Mä olen Matias (Starkiksi usein kutsutaan) ja oon 22-vuotias tuta/tite -tutor. Vuosi sitten löysin tieni Vaasaan Suomen mahtavimmasta kaupungista eli Mansesta. Vaasaan lähtö oli rehellisesti melkoinen yllätys, mutta oon nauttinut opiskelusta todella paljon! Vapaa-aikani käytän futista pelaten, pleikkaria tulee harjailtua ja säännöllisen epäsäännöllisesti tulee näyttäydyttyä huikeassa Fonassa. Facebookissa tai rammissa voi lisätä (Matias Stark Ig: Starkinmatias) ja ehdottomasti saa tulee kyselemään kaikennäköistä jeesiä jo kesän aikana. Odotan innolla jo syksyä, tehdään siitä yhdessä huikee!

 

 

 

 

Hellou!

Nimi on Emil ja ikää tullut mittariin 22 vuotta. Vaasaan hain sillä pari kaveria kertoi, että on hyvä paikka opiskella. Ja on osoittautunut todeksi. Porukka täällä on ihan huikeeta ja kaikki varmasti löytää sen oikean juttunsa. Aikahan täällä kuluu opiskellessa ja kavereita nähden. Mitään tulevaa ei kannata stressata, vaan pitää vain avoimen mielen ja on valmis oppimaan uutta. Syksyllä nähdään!

 

 

 

 

 

Hellurei!

Meikäläinen on Arttu Hietikko-Kaukola ja toimin tänä vuonna tekniikan maisteritutorina. Täytän syksyllä 24 vuotta ja olen kotoisin Kurikasta, Etelä-Pohjanmaalta. Opiskelen tuotantotaloutta ja olen myös mukana monenlaisessa opiskelijatoiminnassa, kuten ainejärjestössämme Tutissa ja yliopiston eteläpohjalaisessa osakunnassa Puukkoossa.

Onnittelut opiskelupaikasta Vaasan yliopistossa, voin luvata että et tule pettymään valintaasi! Kannattaa lähteä heti alusta alkaen rohkeasti mukaan erilaisiin tapahtumiin, järjestöihin ja osakuntiin, sillä niiden kautta pääsee tekemään mahtavia juttuja ja tutustumaan uusiin ihmisiin.

Hyvää kesää kaikille, nähdään syksyllä!

 

 

 

Moikka!

Mun nimi on Emilia Hansten ja olen yksi tekniikan tutoreista, ja toimin myös hyvinvointitutorina. Ikää löytyy 20 vuotta ja olen kotoisin täältä Vaasasta. Aloitan syksyllä toisen opiskeluvuoteni ja pääaineeksi on valikoitunut sähkö- ja energiatekniikka. Oma fuksivuosi oli aivan huikea ja opiskelu Vaasan yliopistossa on yksi parhaita asioita mitä mulle on tapahtunut. Fuksina kannattaa ehdottomasti lähteä kaikkeen mukaan ja ottaa opiskeluajoista ilo irti. Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa Vaasan yliopistoon! Syksyllä nähdään!

 

 

 

 

Heissan!

Mun nimi on Aurora ja ikää mulla on 20 vuotta. Alun perin oon Lahdesta kotoisin ja nyt syksyllä mulla starttaa toinen vuosi tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteen puolella. Pääaineekseni valitsin tuotantotalouden. Sen lisäksi toimin tänä vuonna tutorprojektissa liikunta- sekä hyvinvointi tutorina tuta-titen puolelta. Näin ollen olenkin aikamoinen urheilufriikki. Kesällä mut voi mm. bongata futiskentän laidalta jääpussi nilkalla tai Raippaluodosta pyöräilemässä. Odotankin innolla alkavaa syksyä ja uusien fuksien tapaamista. Syksystä on varmasti tulossa yks parhaimmista!

 

 

 

 

Tjena!

Mun nimi on Jenna Pettissalo ja oon kotoisin ihan täältä Vaasasta. Osaan siis näyttää sulle melkein 22 vuoden kokemuksella kaikki ne tärkeimmät ja parhaimmat paikat. Mä opiskelen tutatitellä ja seuraava vuosi on mun toinen. Vapaa-ajalla vien mun kissat lenkille ja silloin tällöin vien itseni kuntosalille, futiskentälle ja tunturin huipulle. Yliopistolla mut voi nähdä Oskussa iltapäiväsopalla, sille vahva suositus! Keiton lisäksi suosittelen nauttimaan fuksivuodesta täysin siemauksin, mulla oli ainakin YLI kivaa! Nähdään syksyllä!

 

 

Moi

Mun nimi on Elisa, oon 21-vuotias toisen vuoden opiskelija ja pääaineena mulla on tietojärjestelmätiede. Aika kuluu yliopistolla, kavereiden kanssa ja Tampereella käyn jonkun verran perhettä ja kavereita moikkaamassa.​ Fuksisyksyssä oli parasta erilaiset tapahtumat ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Huippua että oot päässyt tänne Vaasaan opiskelemaan ja on mahtavaa päästä kokemaan fuksisyksy uudestaan teidän kanssa.