Kesäni kokoonpanomiehenä

Hei vaan! Tällä kertaa äänessä Niklas, toisen vuoden tietojärjestelmätieteen opiskelija. Tosiaan tämä kesä on tullut vietettyä Danfossilla taajuusmuuttajien kokoonpanotöissä, joista ajattelin nyt teille hyvät bloginlukijat kertoa. Tämä on ollut ensimmäinen kesäni Danfossilla, enkä itse hakenut takuuteekkari-ohjelman kautta, vaan olen normaalin työnhaun kautta päätynyt Baronan palkkalistoille.

Hommat aloitin toukokuun puolivälissä, ja elokuun puoliväliin asti olisi tarkoitus vielä jatkaa ja sen jälkeen hieman lomailla ennen koulujen alkua. Hommien alettua perehdytys sujui hyvin ja vauhtiin pääsi melko nopeasti. Minun linjallani valmistetaan kolmea Danfossin tuotelinjojen pienimmistä laitteista, joista kahden kokoonpanoon minut on perehdytetty. Minun linjani pienin laite on suunnilleen leivänpaahtimen kokoinen, ja suurin hieman pöytätietokonetta suurempi. Tosiaan näistä olen päässyt juuri isointa ja pienintä rakentelemaan, ja tuskin enää perehdytetään kolmatta keskikokoista laitetta kokoamaan, kun on enää reilu kuukausi duunia jäljellä.

Itse hommaan olen ollut todella tyytyväinen ja työpäivät menevät yleensä varsin nopeasti. Mukava työilmapiiri, työkaverit ja stressitön työ tekevät duunista leppoisaa. Linjalla tehdään tuotteet asiakkaan tilauksen mukaisiksi, joten ei tarvitse puutua täysin samanlaisen mallin jokapäiväiseen kokoamiseen.

Tässä duunin perusteet kaikessa lyhykäisyydessään, kiitokset lukijoille mielenkiinnosta. Hauskaa kesää ja muistakaa hieman lomaillakin ennen koulujen alkua!

-Niklas