Kopon ääni

Hejsan kaikille!

Blogivuorossa on nyt minä, Matilda, Tutin kopo vuosimalli 2017. Olen neljännen vuoden informaatiotekniikan opiskelija, suuntana automaatiotekniikkaa. Kohta tasan vuosi sitten päätin avoimella mielillä lähteä katsomaan Tutin syyskokoukseen, en ollut aikaisemmin ollut mukana hallitustoiminnassa mutta ajattelin että miks ei? Näin jälkikäteen tiedän, että se oli ihan oikein päätös lähteä mukaan. Nyt on kohta taas aikaa valita uusi hallitus, ja suosittelen ehdottomasti että juuri sinä lähdet mukaan.

Hallitustehtäväni on ollut opettavaista ja se on antanut paljon. Kopona on tullut hoidettua vähän kaikenlaista mitä liittyy opiskelijoiden oikeuksiin. Kopoilua tarkoittaa käytännössä edunvalvontaa, ja se sisältää ihan käytännön asioita jotka esimerkiksi tenttien ja kursseihin liittyviä asioita, palautteen kerääminen ja erilaisiin kokoukseihin osallistuminen.

Mutta se mitä on antanut eniten takaisin hallitustoiminnasta on kuitenkin suhteiden luominen ja uusia kavereita. Tulee ehdottomasti ikävää Tuttia kun nyt keväällä vaihdan maisemat ja lähden vaihtoon Alankomaihin!

Nyt on syysloma-aikoja ja itse ajattelin nauttia syysilmasta ja ennen kun ensi viikkolla alkaa mulle vihdoin syksyn kurssit. Tämä tarkoittaa että pyörin taas enemmän kampuksella ja jos sinulla on jotain opiskeluihin liittyviä asioita mitä mietit, voit hyvin vaan ohimennen kertoa mulle, niin hoidan tai kerron viestisi eteenpäin. Ja muista myös Tutin syyskokous 6.11!

Terveisiä,

Matilda Wikar
Koulutuspoliittinen vastaava 2017