Kylterivastaavan tervehdys

Morjesta pöytään!

Täällä kirjottelee teidän ihka oma kylterivastaavanne, Patrik.

Vaikka vuosi alkaa pikku hiljaa kääntyä uudeksi ja pikkujoulujen tuloa ei voi estää, niin koittakaahan jaksaa tehdä kouluhommia vielä vähän aikaa. Itse odottelen malttamattomana, että pääsen Lappiin rentoutumaan ja unohtamaan kaikki kouluasiat. Syksy on ollut ainakin itselläni todella kiireinen ja osa on saattanutkin nähdä minut ainejärjestökäytävän neuvottelutilan nurkassa hakkaamassa päätä pöytään ja kirjoittamassa kandiani. Lisäksi jouduin kohtaamaan 2,5 vuotta pakoilleeni kurssin, eli ruotsin peruskurssin, vielä vähän jännittää pääsenkö tentistä läpi.

Mutta tosiaan joo, nimeni on Patrik von Bagh ja toimin tässä hallituksessa kylterivastaavana. Tämä on ollut ensimmäinen vuoteni Tutin toiminnassa mukana, ja onhan se ollut aikamoinen vuosi! Kaikkea olen saanut kokea ja nähdä, aivan unohtumaton vuosi takana. Kylterivastaavan pesti kuolee sukupuuttoon tämän hallituksen myötä ja se yhdistyy teekkarivastaavan kanssa uudeksi pestiksi, kulttuurivastaavaksi. Kulttuurivastaava siis hoitaa jatkossa kylteri- sekä teekkarivastaavan tehtävät. Kylterivastaavan tehtäviin kuuluu muun muassa olla mukana järjestämässä Tutanic-risteilyä (toivottavasti mahdollisimman moni pääsee tulevalle Tutanicille), katsoa Tutin kylteriopiskelijoiden perään, järjestää Tutin kyltereiden pikkujoulut (ne ovat aivan kohta täällä) sekä kaikkea muuta mitä kylterivastaava keksii päänsä menoksi. Itse päätin järjestää yhdessä Estiem LG Vaasan kanssa Röiukko-sitsit, jotka olivat ainakin omasta mielestäni huikeat! No tämän kaiken kokemisen jälkeen en saanut tarpeekseni Tutin toiminnasta ja siksi päätinkin ryhtyä ensi vuoden excuvastaavaksi! Tulossa on toivottavasti hyviä ja hauskoja excuja, joten nähdään ensi vuoden excuilla!

Uusi vuosi tuo uudet ja vanhat kujeet. Tutti täyttä ensi vuonna 30 vuotta ja odotankin innolla mitä kaikkea juhlavuosi tuo tullessaan. Odotan kuitenkin myös niitä perinteisiä Tutin tapahtumia kuten lumenveistoja ja tietenkin Vapun tapahtumia! Mutta ei mennä asioiden edelle, sillä huomenna koittaa kaikkien Tutin kyltereiden odottamat Tutin kyltereiden pikkujoulut! Tsemppiä loppu rutistukseen ja muistakaa rentoutua lomalla!

Talvisin tunnelmin,
Patrik von Bagh
Kylterivastaava