Laksettelua vuoden loppua kohti

Tervehdys kaikille,

Vuosi lähenee loppuaan. Uusi hallitus on valittu, ja uusien aktiivien perehdytys lähenee päivä päivältä. Omalta osaltani perehdytän seuraavan excuvastaavan, joten keskitynkin kertomaan blogivuorollani tämänvuotisista Vaasan ulkopuolisista excursioista.

Tutin kevätexcursio suuntautui Ouluun, jonka aikana vierailimme Bittiumilla sekä Jacobstads-panimolla. Majoituksessamme tapasimme Oulun Sähköinsinöörikillan jäseniä, joiden järjestämään tapahtumaan suuntasimme illalla. Bussimatkoilla on tapana kilpailla huonoimmasta vitsistä ja tällä matkalla kilpailu oli tiukkaa. Kuljettajammekin osallistui aktiivisesti kisaan mukaan. Myös paluumatka oli järjestetty.

Syysexcursiolla halusimme jättää Oulun kylmän ilmaston suuntaamalla etelään, eksoottiseen Tallinnaan. Tämä kolmepäiväinen ulkomaanexcursio keräsi täyden bussin. Menomatkalla koimme todellisen läheltä piti-tilanteen bussin vaihteiston hajotessa hetkellisesti Helsingin keskustassa. Ryhmämme ei onneksi ehtinyt juosta pitkälle ennen kuin kuljettajamme sai bussin taas toimimaan. Laivamatkallamme saimme nähdä uskomattoman taikuriesityksen, johon kukaan meistä ei valitettavasti päässyt vapaaehtoiseksi. Virossa nähtävyyksien lisäksi vierailimme ABB:n uusiutuvan energian tehtaalla. Palattuamme Suomeen ja yövyttyämme Otaniemessä matka huipentui pysähtyessäme Kurikan Flipperikerholle. Uusia ennätyksiä ei valitettavasti syntynyt.

Excursiot ovat aina olleet mahtavia tapahtumia joista jokaisesta on jäänyt mieleen ikimuistoisia tarinoita. Tarinoita, joita vaihtelevista syistä ei kannata kirjoittaa julkisesti näkyville. Ole siis uuden vuoden jälkeen valmiina osallistumaan jotta et jää hauskasta paitsi. Ennen sitä kuitenkin hyviä lomia ja onnea tentteihin.

 

Terveisin

Smulin

excuvastaava