Projektimestarin hommia

Hejsan alla!

Täällä kirjoittelee tään vuoden projektimestari ja varapuheenjohtaja, Ida. Paluu opiskelijan arkeen tuntuu hyvältä rompalla vietetyn kesän jälkeen. Kesällä tuli myös pariin kertaan kertailtuu sitä opiskelijaelämää Tutin kesäpäivillä ja TEK:n Saimaa-ilmiössä. Pitkinä viikonloppuina tuli myös otettua nokka kohti kotikotia, Joensuuta mm. Ilosaarirockin merkeissä. Kyseistä idän ihmettä on myös tultu huudeltua excuvastaaville seuraavaksi kohteeksi 😉

Syksyn ekat viikot on mennyt tutorien ja fuksien kanssa leikkiessä ja viettäen kolmatta fuksisyksyä tutorkouluttajana. Mua onkin siis voinut nähdä Vaasan yöelämässä melko tiuhaan ja dagen efter päikkäreillä kampuksen nurmikolla sinisessä hupparissa. Ainejärjestö- ja tutorhommiin lähteminen on ollut yks parhaista päätöksistä mitä yliopistossa on tullut tehtyä, sillä siinä on saanut niin paljon uusia ystäviä muilta tieteenaloilta.

Paluu kampukselle on myös tarkoittanut projektimestarille idearikkaita kohtaamisia eri alojen ihmisten kanssa ja päässä pyörii koko ajan visioita syksyn tapahtumista. Kiireisen kevään ja vapun jälkeen otin myös yhdeksi tään syksyn tavoitteeksi projun näkökulmasta asioiden priorisoinnin ja oman ajan arvostamisen, jotta jaksaa kunnialla vuoden loppuun asti. Kalenteri täyttyy hurjaa vauhtia tapahtumista, vujuista ja kaiken maailman tapaamisista, joita en malta odottaa. Ihanaa syksyn alkua kaikille, jutellaan kun nähdään!

Terkuin,

Ida Paldanius,
Projektimestari