Sihteerin kesäterveiset

Heippa!

Mää on Milja, opiskelen toista vuotta ktm-tutaa ja toimin tänä vuonna Tutin hallituksessa sihteerinä. Mun vastuulla ovat siis kokousten esityslistat ja pöytäkirjat sekä Tutin jäsenrekisteri. Oon kotoisin Tampereelta ja täällä vaikutan myös tänä kesänä. Syksyllä muhun voi Vaasassa törmätä myös tutorprojektissa sinisessä hupparissa.

Kesä on lähtenyt Tampereella oikein hyvin käyntiin. Vapun jälkeen oli pari viikkoa helppoo hölläilyä, jonka jälkeen aloin paiskia hommia Pilkington Automotivella Tampereen tehtaalla. Askartelen siellä erilaisten kulkuneuvojen tuulilasien parissa, elikkä lähinnä leimailen laseja ja painan niihin vähän maalia. Aika hauskaa ja tarkkaa hommaa on ollut ja ihan uusi kokemus mulle! Työukkelit jaksaa siellä ihmetellä että kaikki on musta näin alussa vielä kivaa.

Tavallaan toivon että kesä ei koskaan loppuis, mutta toisaalta syksyllä on kiva palata kuitenkin Vaasaan. Syksyltä odotan eniten tietty heti fuksitapahtumia ja sitä, että kaikki Vaasa-kaverit näkee taas päivittäin. Lisäksi odotan innolla jo Tutin vuosijuhlia marraskuussa! Suosittelen kaikille lämpimästi osallistumaan erilaisiin tapahtumiin, koska niistä jää niin hyviä muistoja ja tutustuu ihan huippuihin tyyppeihin! Joo on aika klisee mutta pitää paikkansa kans:)

Hyvää kesää kaikille ja toivottavasti nähdään Tutin kesäpäivässä heinäkuussa!