Teekkarivastaavan tervehdys

Moro!

Se on syksy pikkuhiljaa alkanut kääntyä talven puolelle ja Siperiasimulaattori alkaa taas muistutella lempinimensä alkuperästä. Onkin aika ottaa syksyn loppurutistus ennen joululomaa ja omalla kohdallani tämä loppurutistus alkaa kirjoittelemalla omia kuulumisiani teille, arvon Tutti ry:n jäsenet. Olen siis Olli, kolmannen vuoden tutalainen ja tämän vuoden teekkarivastaava. Lisäksi toimin matemaattisten tieteiden yksikkövastaavana. Kotoisin olen Kempeleestä, Pohjois-Pohjanmaalta. Kempeleestä voisin mainita sen verran, että sieltä on tullut maailmalle ainakin yksi kuuluisa jääkiekkomaalivahti ja muistaakseni joku vähän isompi pelifirma myös.

Tällä hetkellä häärin kurssieni ja kandidaatintutkielmani kimpussa. Muutoin minut löytää kampukselta yleensä Tuttiksen sohvalta päiväunilta. Opiskelijatapahtumat ovat jääneet kohdaltani vähän taka-alalle tänä syksynä, mutta sen tilanteenhan ehtii aina korjata, vaikkapa Tutin vuosijuhlilla reilun viikon kuluttua. Syksy onkin mennyt uskomattoman nopeasti ja jokunen viikko sitten sain taas hieraista silmiäni, kun joulukarkit olivat ilmestyneet kauppaan.

Teekkarivastaavana hommiini on kuulunut hoitaa viime kevään teekkarilakkitilaus, järjestää kevään Teekkarikaste ja myöhemmin Lakinlaskut sekä viimeisimpänä syksyn lakkitilaus. Kirsikkana kakun päällä on ollut tuomarointireissu Valtakunnallisiin Jäynäkilpailuihin, jotka tänä vuonna järjestettiin maan kauneimmassa ja värikkäimmässä kaupungissa, Kouvolassa. Teekkarivastaavan pesti on ollut näköalapaikka suomalaiseen teekkarikulttuuriin ja on ollut hienoa tehdä töitä Tutti ry:n jäsenten hyväksi. Näitä hommia on saanut tehdä suurella sydämellä osana mahtavaa porukkaa. Kiitos siitä teille jäsenille ja hallituskollegoille.

Huomenna torstaina järjestetään Tutti ry:n syyskokous, jossa valitaan tuleva hallitus. Ainejärjestötoiminta on ollut mahtava lisä opiskelijaelämään ja sen myötä on päässyt näkemään ja tekemään paljon huikeita juttuja. Kannattaa siis ehdottomasti ottaa suuntia VAMOKin saunatiloille huomenna!

Nähdään tapahtumissa ja Tuttiksella!

Olli Karvonen
Teekkarivastaava