Ainejärjestön esittely

Tutti ry on Vaasan yliopiston tekniikan alan opiskelijoiden ainejärjestö. Jäsenistömme muodostuu pääsääntöisesti sähkötekniikan, automaatiotekniikan, tietotekniikan, tietoliikennetekniikan, tuotantotalouden sekä energiatekniikan opiskelijoista.

Liittyneitä jäseniä Tutissa on noin 650. Tutti toimii kaikkien jäsentensä eduksi ja hyväksi. Tämä ei ole mahdollista ilman päätöksiä tekevää ja niitä toteuttavaa hallitusta. Hallituksen tehtävänä on mm. järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia kuten bileitä, excursioita, liikunta-aktiviteetteja ja niin edelleen. Tutin hallitus koostuu varsinaisista jäsenistä sekä toimihenkilöistä, jotka avustaat hallituksen toimintaa. Hallituksen varsinaiset jäsenet ja toimihenkilöt valitaan vuosittain joka syksy ja ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan aktiiviseen ainejärjestöelämään!

Tutin tukikohtana ja jäsenten olohuoneena kampuksella toimii Tutti-huone, joka sijaitsee tutkimuskeskus Technobothnian rakennuksessa. Siellä voit rentoutua kahvin, hyvän seuran tai Aku Ankkojen lomassa. Tuttihuoneelta löydät myös tenttiarkiston tekniikan opintoihisi.

Joka vuosi tulevat uudet aktiiviset jäsenet takaavat opiskelijakollegoilleen, että heidän etunsa ja huvinsa ovat turvatut myös tulevina vuosina! Tutin jäseneksi pääset maksamalla 30 euron jäsenmaksun, joka kattaa koko opiskelu-aikasi.