Ainejärjestönauha

Tutin (ylempänä) ja VYY:n ruusukkeet

Tutin (ylempänä) ja VYY:n ruusukkeet

 

Tutilla on vuodesta 2013 ollut oma ainejärjestönauha. Nauha on 30mm leveä ja pohjavärinä on keltainen. Alareunassa kulkee 5mm paksu musta raita. Mustasta raidasta kulkee toinen 2mm etäisyydellä 2mm paksu musta raita. Tutti ry:n jäsenillä on oikeus kantaa ainejärjestönauhaa akateemisissa juhlatilaisuuksissa.

Miehet kantavat ainejärjestönauhaa frakissa liivin alla oikealta olkapäältä rinnan yli viistoon vasemmalle ja tummassa puvussa liivin ja solmion päällä. Raskaampi väri eli musta on alempana. Naiset taittelevat ainejärjestönauhan ruusukkeeksi vasemmalle puolelle rintaa tai olkapäät peittävässä puvussa vasemmalta olkapäältä rinnan yli oikealle. Nauha ei saa koskettaa paljasta ihoa. Ruusuke taitellaan VYY:n ohjeiden mukaisesti kolmelle taitokselle niin, että mustat raidat jäävät alemmas ja keskitaitoksessa oikealle puolelle.

Tutti ry:n vuosijuhlissa käytetään ainejärjestönauhaa ylioppilaskunnan kuntanauhaa ylempänä. Muissa juhlissa ainejärjestönauha on kuntanauhan alla.

VYY:n kuntanauha on tarkoitettu kaikille ylioppilaskunnan jäsenille kannettavaksi akateemisissa tilaisuuksissa. Nauha on 30mm  leveä ja on jaettu puoliksi keltaisen ja punaisen värin suhteen. Käytettäessä nauhaa raskaampi väri eli punainen on alempana.

Tutti ry:n ainejärjestönauhan saa hankittua tuttikselta. VYY:n kuntanauhan voit hankkia palvelutoimistolta.

Tutin nauha (alempana)

Tutin nauha (alempana)