Uuden Tykin tervehdys

Tervehdys niin uudet kuin vanhatkin opiskelijat!

Allekirjoittanut on uusi Tekniikan akateemisten opiskelijayhdyshenkilö eli TYKKI (eli teekkariyhdysmies). Virallisesti astuin Tykin saappaisiin vuodenvaihteessa ja vanha tykki Otto siirtyi lopullisesti eläkkeelle tammikuun lopulla.

Osalle olen tullut jo kevään aikana tutuksi kasvoksi, mutta kuka oikeastaan olen? Olen Koskenkorvalta kotoisin oleva neljännen vuosikurssin KTM-tuta -opiskelija, 21-vuotias naisenalku, joka tykkää toteuttaa toinen toistaan hienompia päähänpistojaan.

Mennyt puolivuotinen Tykkinä ollut mielettömän hauskaa, mutta myös opettavaista. Ainoana TEKin ”kenttätyöntekijänä” on melko vapaat kädet toteuttaa TEKin näkyvyyttä Vaasassa, mutta vapauden lisäksi vastuu on itsellä – kaikki toteutuminen on omasta tekemisestä kiinni. #TEKintöissä on kuitenkin niin kivaa, että rajaa työnteon ja huvin välille on ajoittain haastavaa vetää.

Tehtäviini kuuluu olla täällä Vaasassa linkki tekniikan alan opiskelijoiden ja Tekniikan akateemisten välillä. Palveluistamme voit lukea lisää www.tek.fi tai kysellä tykiltä joko face-to-face tai SoMessa @tykkivaasa.

Vaasassa TEK ja TYKKI ja KYHi (Tutti ry:n kiltayhdyshenkilö) näkyvät tapahtumissa sponsorointien muodossa. Syyskuun 5. järjestetään yksi tekniikan alan fuksin tärkeimmistä illoista: Tutin, TEKin ja ESTIEMin yhteinen fuksisauna! Saunalla sinulla on mahdollisuus liittyä edellä mainittuihin järjestöihin – sekä mikä tärkeintä – tilata ikiomat opiskelijahaalarisi!

Syksyn aikana on toki muitakin tapahtumia joihin kannattaa lähteä mukaan, esimerkiksi syys-lokakuun vaihteessa lakinlaskusitsit, marraskuulla Tutti ry:n 29v vuosijuhlat sekä TEKin työkirjan julkkarit! Työkirjasta saat parhaat opetukset kesätyönhakuun – muun muassa ohjeet Fuksi-CV:n tekemiseen. Aloita kerrankin työnhakuun valmistautuminen ajoissa ja tule hakemaan oma työkirjasi marraskuun julkkareista!

Syksyisin terveisin,

Tykkinne Petra