Vuosi paketissa!

Vuoden 2017 loppu häämöttää jo ja uudet Tutti-toimijat ovat pääsemässä valtaan. Toivotankin heti alkuun paljon onnea ja intoa kaikille. niin uusille kuin vanhoille hallituksessa jatkaville toimijoille tulevaan vuoteen (itsekin toki jatkan toimihenkilönä, mutta hieman pienemmällä vastuulla 😊). Suuret kiitokset myös tämän vuoden hallituslaisille. Teitte tästä vuodesta todella hienon.

Vuosi Tutti ry:n puheenjohtajana vierähti todella nopeasti, ja voinkin todeta puheenjohtaja vuoden olleen omista hallitusvuosistani se ikimuistoisin. Kaikki vuoden tapahtumat keräsivät hyvin osallistujia ja hauskaakin oli. Haasteitakin toki osui matkalle tasaiseen tahtiin, mutta kaikesta selvittiin hyvällä yhteishengellä. Paljon kehitettävää jäi kuitenkin tulevaisuuteen, mutta onneksi ensi vuodelle on valittu lupaava porukka jatkamaan toiminnan kehittämistä

Tämän vuoden kohokohtia olivat varmastikin aikaisemmat kävijäennätykset rikkoneet Eroottiset iltamat sekä marraskuussa pidetyt todella hyvin onnistuneet 27. vuosijuhlamme. Puheenjohtajan pestiin kuului myös lukuisia hienoja edustustilaisuuksia, joissa pääsi tutustumaan uusiin opiskelijavaikuttajiin eri puolilta Suomea. Näitä edustusreissuja tuleekin varmasti muisteltua lämmöllä myös tulevaisuudessa.

Jonkin verran uutta toimintaakin saimme kehitettyä tuttilaisten ja muidenkin iloksi. Näitä olivat esimerkiksi poikkitieteelliset liikuntatapahtumat Hallinnoijien ja Warrantin kanssa. Toivottavasti ensi vuoden liikuntavastaavat jatkavat hyvin alkanutta yhteistyötä liikuntatapahtumissa. Myös perinteiset pilkkikisat muutettiin Tutin talviriehaksi, ja näin saimme järjestettyä pilkkimisen kylkeen myös hieman muuta aktiviteettia raikkaassa talvi-ilmassa.

Tutti haluaa kiittää kaikkia toimintaamme osallistuneita ja toivomme, että seuraavanakin vuonna osallistujia piisaa. Toivotan omasta ja Tutin puolesta onnellista uutta vuotta vuodelle 2018

Tutti ry kiittää myös kaikkia yhteistyökumppaneitamme upeasta vuodesta. Ilman teitä toimintamme olisi lähes mahdotonta tällä tehokkuudella. Toivomme yhteistyömme jatkuvan tulevinakin vuosina hyvällä ja rennolla meiningillä.

Mukavaa uutta vuotta toivotellen

Olli Kakkuri

Tutti ry:n puheenjohtaja vuosimallia 2017