ABB opiskelijoille

ABB (www.abb.fi) on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat teollisuus- ja energiayhtiöasiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisesti. ABB työllistää 100 maassa noin 150 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 400 25 paikkakunnalla.

Asiakkaiden luottamus ja tyytyväisyys ovat perusedellytyksiä liiketoimintamme menestymiselle. Siksi asiakas on aina ensisijalla kaikessa toiminnassamme. Uskomme yhtiömme kaikkien toimintojen jatkuvaan kehittämiseen, sillä se, mikä tuo kaupan kotiin tänään, ei riitä enää huomenna. Niinpä osaamisen kehittäminen on suunnitelmallista organisaation kaikilla tasoilla. Kun vielä lisätään hyvä yhteistyö niin lähimpien työtovereiden kuin muiden ABB-yksiköiden kanssa, meillä on kaikki edellytykset varmistaa yhtiön ja henkilöstön menestys.

Opiskelijat ovat ABB:lle tärkeässä roolissa mietittäessä tulevaisuuttamme. Siksi tarjoamme laajan valikoiman työharjoittelupaikkoja opiskelijoille. Harjoittelupaikat vaihtelevat teknisten alojen opiskelijoille suunnatuista kesätyö- ja harjoittelupaikoista opinnäytetöihin. Lisäksi tarjoamme harjoittelupaikkoja myös muiden kuin teknisten alojen opiskelijoille. Moni nuori aloittaa ABB-uransa kesätöillä tai työharjoittelulla. Tarjoamme vuosittain kesätyömahdollisuuksia yli tuhannelle opiskelijalle ympäri Suomen sekä noin 200 työharjoittelupaikkaa.

A better world begins with you at www.abb.fi/uralle