Sogeti

Pohditko mitä mahdollisuuksia tulevaisuus tarjoaa kun opintopisteet on suoritettu? Suhtaudutko palavasti IT-alaan, digitalisaatioon ja innovaatioon? Hyvä niin, sillä silloin sinulla on ainekset kehittyä tulevaisuutemme tähdeksi!

Etsimme kasvavaan joukkoomme lahjakkaita, vastavalmistuneita tai valmistumisvaiheessa olevia opiskelijoita, jotka haluavat kehittyä testauksen ja laadunhallinnan ammattilaisiksi. Asiakkainamme ovat useat Suomen TOP100 yritykset sekä lukuisia julkisen sektorin organisaatioita. Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme pienen yrityksen tavoin. Hyödynnämmekin parhaat puolet molemmista ulottuvuuksista tarjoten globaalin verkostomme loputtomat mahdollisuudet yksilön kehittymiselle, verkostoitumiselle ja urakehitykselle. Ketteryys, matala organisaatio ja nopea reagointi ovat toimintamme vahvuuksia, mikä näkyy myös jokapäiväisessä tekemisessämme.

Opiskelijoille meillä on tarjolla ainutlaatuinen kansainvälinen graduate ohjelma, joka antaa vankat taidot IT-konsultin uralle. Työsuhteen alkaessa tarjoamme koulutusjakson, joka toteutetaan yhteistyössä Sogeti Suomen, Norjan ja Tanskan kanssa. Seuraava syksyllä 2018 alkava Sogeti Nordic Graduates Program järjestetään Tanskassa. Lisäksi syksyllä starttaa vuoden toinen Test Automation Academy™ trainee-ohjelmamme, johon etsimme vastavalmistuneita tai valmistumassa olevia opiskelijoita. Katso myös tällä hetkellä avoimena olevat muut mahdollisuutemme: https://www.sogeti.fi/ura-sogetissa/avoimet-tyopaikat/.