Yrityksille

Haluaisitko lisätä yrityksenne näkyvyyttä tulevaisuuden osaajien, potentiaalisten työntekijöiden sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppanienne keskuudessa? Erittäin hyvä keino on olla osana vaasalaista opiskelijakulttuuria sekä näkyä teknisten aineiden opiskelijoiden elämässä. Näkyvyyden pystyt saavuttamaan parhaiten ryhtymällä Tutti ry:n yhteistyökumppaniksi.

Yhteistyöllä on useita eri muotoja. Helpoimmillaan se on yksittäisten tapahtumien sponsorointi ja unohtumattomien tapahtumien mahdollistamista. Pitkällä aikavälillä tarkasteltuna se voi olla tulevaisuuden osaajien eli opiskelijoiden rekrytointiin tähtäävää toimintaa, joka näkyy opiskelijoiden arkipäiväisessä elämässä yritysvierailujen, case-tehtävien pohtimisen sekä rekrytointitapahtumien muodossa. Myöskään haalarimainosten arvoa ei kannata vähätellä, onhan haalari yksi parhaista inspiraation lähteistä etsittäessä potentiaalisia kesätyönantajia!

Tutin yritysyhteistyö verkostoon kuuluu jo tällä hetkellä useita merkittäviä yrityksiä, jotka edustavat alansa huippuosaamista. Lisäksi yhteistyötä tehdään tiiviisti useiden pienempien, mutta paikallisesti merkittävien toimijoiden kanssa. Yrityksestä ja yhteistyön laajuudesta ja tavoitteista riippuen, pystymme rakentamaan yrityksille yksilöllisen kokonaisuuden, joka palvelee parhaimmalla mahdollisella tavalla osapuolia.

Yhteistyön erilaisia muotoja:

– Haalarimainos

– Mainos kotisivuille

– Yritysesittely Tutin kotisivulle tai blogiin

– Tapahtumasponsorointi

– Mainos tai yritysesittely Tutin Fuksitutinassa

– Yritysvierailun järjestäminen

– Rekrytointi Tutin tarjoamien kanavien välityksellä

Yllä olevien toimiessa vain esimerkkinä, on olemassa myös lukemattomia muita tapoja tukea toimintaamme. Ole siis rohkeasti yhteydessä, kerro tarpeesi ja ajatuksesi, niin voimme yhdessä rakentaa parhaiten sopivan kokonaisuuden!

Miksi yrityksenne tukea tarvitaan ja mihin tuki käytetään?

Ainejärjestönä Tutin tehtävä on olla jäsenistönsä edunvalvoja opiskelijaelämässä. Opiskelijoiden hyvinvoinnista pyritään pitämään huolta sekä opiskellessa että vapaa-ajalla. Parantaaksemme jäsentemme viihtyvyyttä järjestämme erilaisia vapaa-ajan tapahtumia sekä viikoittaisen liikuntavuoron. Tapahtumista löydät lisää tietoa painamalla yläpalkista ”Koe”!

Yhteistyökumppaniemme tuen avulla:

– Tuttilaiset saavat haalarinsa ilman erillistä maksua!

– Ylläpidämme nettisivujamme

– Järjestämme virkistävää vapaa-ajan toimintaa

– Käymme yritysvierailuilla

– Järjestämme tapahtumia, joiden ansiosta opiskelu tuttilaisena on ainutlaatuinen kokemus!

Tartu siis rohkeasti mahdollisuuteen liittyä osaksi tuttilaisten tiivistä yhteisöä ja lähde mukaan tukemaan toimintaamme!

Yhteystiedot

yrityssuhdevastaava@tutti.fi