Yrityssuhdemestarin syysterveiset

Heps

Vaikka syksy tuo pimeyden lokakuussa ei huolta sillä opiskelijaelämä vain jatkaa kirkastumistaan. Olen Tutin tämän vuoden yrityssuhdemestari ja panomestari Hahdon Miika neljännen vuoden automaatio ja tietotekniikan opiskelija alun perin Jurvasta Etelä-Pohjanmaalta. Toimin siis yritysten linkkinä Tuttiin sekä neuvottelen sopimuksemme, tilaan haalarit ja varmistan, että noudatamme sopimuksiamme. Haalareiden tilauksen jälkeen alkavatkin nyt omat hommani hallituksessa yrityssuhdemestarina tälle vuodelle vähenemään. Panomestarin roolissa taas minulla alkavat vasta syksyn hommat eli KUTU:n (Kuninkaallinen Tutti Viini) valmistus.

Kesän jälkeen olen suurimman osan ajastani jatkanut töitä osa-aikaisesti työnjohtajana ABB Muuntajat tehtaalla, koska maisterikurssini eivät ole vielä alkaneet pyörimään täydellä teholla. Tottakai myös eri opiskelijatapahtumissa käynti on vienyt oman aikansa. Tämän takia tässä neljännellä vuodella pitää alkaa hillitsemään rientoja ja saada kandi vihdoin kasaan.

Syksyllä on silti paljon vielä odotettavaa varsinkin Tutin syyskokous 7.11, kun nähdään ketkä jatkavat Tutin toiminnassa. Kannattaa siis lähteä mukaan hakemalla hallitukseen, jos yhtään kiinnostaa. Toinen tärkeä tapahtuma on Tutin vuosijuhlat 15.11, kun nähdään mitä vuosijuhlavastaavamme ovat saaneet aikaan ja vietetään huikea ilta ja sillis. Syksyssä on myös erityisen mahtava pitää hauskaa kavereiden kanssa tapahtumissa tai ihan vain tuttiksella istuen, vaikka Vaasassa kesän vietinkin kavereita nähden.

Hyvät syksyn jatkot, toivon mukaan muutkin muistavat opiskella.

Syysterveisin,

Miika Hahto
Yrityssuhdemestari